ESTIU ANGLÈS

primeras clases de inglés

Estiu anglès ben viu! L’estiu sempre ha estat un bon moment per a fer aquelles coses que tenim pendents i que la pressa o quotidianitat del curs escolar no ens dóna l’espai per a dur a terme. Llegir aquell llibre tan gruixut, anar a veure aquella exposició que és a punt d’acabar-se, fer la revisió anual del dentista… i aprendre idiomes. Podria semblar un propòsit massa agosarat però és cert que la manera d’aproximar-se a l’aprenentatge pot variar tant respecte al que els nens i nenes solen rebre a l’escola, que realment poden trobar la motivació i la concentració desitjades per a progressar molt en molt poc temps. Malgrat passar tot el curs fent classes d’anlgès a les escoles, els resultats són pessimistes: un 20% d’alumnes suspenen l’anglès a 4t d’ESO, i un 36,8% ténen un nivell global baix. Tenint en compte que durant la infància el cervell està més preparat que mai per a aprendre una segona llengua, queda clar que el problema no és de manca de potencial per part dels infants. Hi ha moltes maneres de trobar-se amb l’anglès durant els càlids mesos de vacances escolars. Mètodes diferents i alta motivació és el que podeu trobar en les propostes que us fem des de Winter School. Per a tots els gustos, per a combinar entre elles i per aprendre disfrutant d’allò més. Amb amics o en família. Al sol o a l’ombra. A casa o a l’altra punta del planeta.

  1. INTENSIUS D’ANGLÈS: Refresca i catapulta el teu anglès amb el mètode intensiu. Tallers, activitats, conversa, joc… immersió total en l’anglès sense sortir del barri. Per a totes les edats desde els 6 anys fins els 18. Si els pares volen fer vacances lingüístiques km 0, a Winter hi ha lloc per a tots: reforç, anglès pràctic, classes particulars adaptades a les necessitats de cada alumne, preparació d’exàmens oficials… 1 mes intens per a 1 gran millora.
  2. ESTADES A L’EXTRANGER: Vols viure l’experiència de conèixer un altre país, una altra cultura, nous amics… i tot això en una altra llengua? T’adonaràs que ets capaç de resoldre coses que abans no t’imaginaves. La millor manera de vèncer la vergonya i d’atrevir-te a comunicar-te en anglès. Informa’t de la nostra oferta d’estades a l’estranger.
  3. VACANCES LINGÜÍSTIQUES EN FAMÍLIA: L’anglès estival no és només una activitat que es duu a terme quan els pares treballen i els fills no ténen res a fer. Millorar l’idioma pot esdevenir un projecte familiar d’estiu. Cada vegada són més les famílies que programen viatges lingüístics on tots els seus membres poden aprendre anglès. Podeu combinar visites culturals a una ciutat o a un paratge natural amb algunes hores de classe per als adults mentre els nens i nenes fan alguna activitat dirigida en anglès -o classes també-. Cada vegada hi ha més oferta en aquest tipus de propostes i es poden dissenyar bastant a mida del que cada família necessita.

 

I si no en tens prou amb aquestes propostes, agafa un bon llibre (en anglès o troba una edició bilingüe) i estira’t a una hamaca amb un cafè amb un parell de glaçons. Si no t’agrada el cafè, posa’t un batut de mango, i si prefereixes el cinema, seu a la fresca i mira un cicle de pel·lícules en V.O, a Barcelona et serà fàcil trobar-ne, al teu barri o al Castell de Montjuic. Les possibilitats són infinites. It’s up to you.

 

 

 

 

 

 

Categories :

Categorías